Ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο (6 & 7 Ιουνίου) η προετοιμασία των μικρών αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist που θα διεξαχθεί από 22 έως 27 Ιουνίου στην Ιτέα.

Πρόκειται για τους αθλητές που είχαν παρακολουθήσει ολόκληρο το περσινό πρόγραμμα προπονήσεων και οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη Ναύπακτο στον πενθήμερο αυτό αγώνα, που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Παράλληλα, στα τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων για αρχαρίους στην κατηγορία Optimist, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6-7 ετών (βασική προϋπόθεση να ξέρουν μπάνιο) έως 15 ετών.

Οι προπονήσεις θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή και όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν τα παιδιά τους με ένα συναρπαστικό θαλάσσιο άθλημα μπορούν είτε να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου (Γρίμποβο, Καθόδου Δωριέων, μετά το αλσύλλιο) τα Σαββατοκύριακα, είτε να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6944450044 και 6976654466.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi a8lhtes ti 8esh x#phran ekei;;;;;;;;;
ayta den 8a eprepe na ta anakoinonete kapu........