Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο αγιασμός στο Ναυτικό Όμιλο


Με την ευχή τα πανιά των μικρών ιστιοπλόων - που εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει να μαθαίνουν τα μυστικά της ναυτοσύνης - να είναι πάντα γεμάτα από αέρα, αλλά και οι δράσεις του Ομίλου να ενταθούν δίνοντας δημιουργική διέξοδο σε όλους τους Ναυπάκτιους, τελέστηκε ο αγιασμός στο Ναυτικό Όμιλο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, στο Άλσος Γριμπόβου και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά έναν απ' τους ομορφότερα σημεία της πόλης, αλλά και να γνωρίσει τις δράσεις του Σωματείου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολήτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, ο οποίος, στο σύντονο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του Ομίλου στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες: “Εύχομαι να μην τα θαλασσώνουμε ως άτομα αλλά και ως κοινωνία”.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές
Την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου προς το Ναυτικό Όμιλο εξέφρασε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, τονίζοντας την ανάγκη να αναπτυχθούν οι θαλάσσιες δραστηριότητες στην περιοχή και υποσχόμενος ότι την επόμενη χρονιά και με την προϋπόθεση ότι θα καλυτερέψουν και τα οικονομικά του Δήμου, θα συνδράμει στην προσπάθεια του Ομίλου και με χρήματα- εκτός απ'΄την υλική και ηθική υποστήριξη.
Αξιοσημείωτη ήταν και η ευχή του ο Όμιλος να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην πλευρά της Ψανής, κάτι που σημαίνει ότι η πρόταση των ανθρώπων του Ομίλου για χρήση των εγκαταστάσεων της Πλαζ φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιώργος Κοτρώνης
Τους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με το Ναυτικό Όμιλο ανέπτυξε συνοπτικά ο πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Κοτρώνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του ότι το άνοιγμα στην κοινωνία αποδίδει καρπούς. Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι η Ναύπακτος ότι δεν θα αργήσει πολύ να φιλοξενήσει αγώνες ιστιοπλοΐας σε πανελλήνιο επίπεδο.

ο Ανδρέας Ζώτος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου και διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Πάνου
Ένα βήμα παραπέρα το πήγε ο Ανδρέας Ζώτος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου και διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, κάνοντας λόγο ακόμη και για διεθνείς αγώνες καθώς, όπως είπε, η Ναύπακτος διαθέτει όλο το απαιτούμενο “πακέτο”. 

 
Να σημειώσουμε ότι στην τελετή παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Σαλαμούρας και Μαρία Ζιαμπάρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σαλαμούρας Χρήστος Σικώλας, Σπύρος Τσέλιος καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Αγιασμός σήμερα!

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου σας προσκαλεί στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων ιστιοπλοΐας.